vesticin kabinet

Srecna Nova Godina! :)

Autor alapaca in svashtara - 31 Dec, 2006

Narode, srecna vam Nova Godina!!!

Ostavite u 2006 sve ono sto nije bilo lepo i udjite u 2007 sa osmehom, a tokom cele godine pre svega zelim vam da budete zdravi i veseli!!!

Neka vam ova godina bude uspesnija od prethodne, kaoi svaka posle nje!!!Uzivajte!!

 


Deda Mraze, Deda Mraze, ne skreci sa staze.

Autor alapaca in svashtara - 26 Dec, 2006

evo ovako je to bilo..kad sam ja imala samo nekoliko godinica Deda Mraz je dolazio svake godine, i donosio mi bas one poklone koje sam ja tada pozelela.Tako je bilo i sa onim zubicem sto sam ostavljala ispod jastuka, a ujutru nalazila parice koji mi je ostavio beli mish.e onda je neko odlucio da sam ja dovoljno odrasla da mi saopsti da Deda Mraz zapravo ne postoji (naravno ni beli mish).e kako je samoo bolelo to saznanje, kako sam se samo osecala prevarenom.U medjuvremenu neke stvari su se promenile.sada Deda Mraz (koji ne postoji!) nosi poklone nekoj drugoj deci, i ima irvasa sa crvenim nosem, koji mu osvetli put i zove se rudolf, na primer.

Ostalo je isto ito da ce se neko drugo dete osecati prevarenim kad sazna da je Deda Mraz, sef firme u kojoj rade mama i tata, ali dobro..Malo kasnije sam saznala da nisam rodjena u kupusu i da me nije donela roda,pa su mi rekli da bajke nisu stavrnost, a posle toga sam saznala da prijatelji mogu da te prevare, da ljudi mogu biti zli i pokvareni...no to sada nije tema.

Ja sam sada velika i znam da Deda Mraz ne postoji, ali i dalje imam novogodisnje zelje.Jos uvek nisam toliko velika da mi zubi ispadaju, pa mi beli mish nije interesantan.

Toliko.Srecni vam Bozicni i Novogodisnji praznici!Budite srecni i nasmejani!Varali su nas od kad smo bili mali, rade to i dalje, ali to nije razlog da im damo nase osmehe!

 


šerpe, lonci i poklopci.

Autor alapaca in svashtara - 20 Dec, 2006

ovo je moj prvi post.hmmm, možda bi trebalo da vam pričam nešto o sebi?ma jok.reći ću vam samo sledeće: kad hoću da budem šerpa, onda ću da budem šerpa, kad hoću da budem lonac, onda ću da  budem lonac, a kad sam neodlučna onda ću da budem poklopac.eto i to smo rešili.predstavila sam se.danas ću da budem lonac na primer.znači šerpa, ne šargarepa, i lonac, ne konac.veštica sam samo u slobodno vreme.

E pa dobrodošli vi meni na ovaj blog, a ja ću već da vidim o čemu ću da vam pišem.


«Prethodni   1 2 3 ... 19 20 21